Mârzești Trail Run: O aventură în alergare cu Atletis!

Suntem încântați să vă împărtășim câteva impresii despre participarea la recentul concurs de alergare tip trail, Mârzești Trail Run 2023! Am participat la acest eveniment local și am obținut premii considerabile. Dar mai mult decât orice, am fost entuziaști să reprezentăm și să promovăm comunitatea noastră de alergători și să susținem evenimentele locale.

Mârzești Trail Run a fost o experiență frumoasă, care ne-a condus prin peisaje pitorești și a pus la încercare abilitățile noastre. Pe traseele competiției am avut ocazia să ne demonstrăm rezistența și perseverența. Cu toate dificultățile – suișurile, fiecare pas a fost un pas mai aproape de reușită.

Suntem mândri să anunțăm că membrii echipei AtletIS au strălucit la acest eveniment. Cu determinare și pasiune, am obținut premii frumoase și am demonstrat că suntem cu adevărat o forță în lumea alergătorilor. Succesele noastre au fost posibile datorită eforturilor susținute, antrenamentelor și prieteniei noastre.

În același timp, dorim să subliniem importanța susținerii evenimentelor locale. Mârzești Trail Run este un exemplu perfect de cum comunitățile pot să se unească și să organizeze astfel de evenimente care nu numai că promovează stilul de viață sănătos, dar și susțin economia locală și dezvoltarea zonelor noastre.

De asemenea, vrem să apreciem atenția organizatorilor față de feedbackul pe care l-au primit și îl vor mai primi de la alergători. Opiniile participanților ajută la îmbunătățirea sau … nu … a viitoarelor evenimente.

Încurajăm cu căldură toți alergătorii să ia în considerare participarea la evenimentele locale și să se implice în comunitate. Este o modalitate minunată de a cunoaște oameni noi, de a ne testa limitele și de a contribui la dezvoltarea zonei. Cu toții putem face o diferență, pas cu pas.

Iar la capitolul felicitări, vom menționa alergătorii clubului ACS AtletIS care au urcat oficial (sau nu) pe podium:

Semimaraton 21km:

Ionel Balauță – loc 3 general, loc 2 categorie

Rica Grigoras – loc 1 categorie

Oana-Alexandra Clim – loc 2 categorie

Daniel Dascalescu – loc 2 categorie

Alina Rotaras – loc 4 categorie

Cristian Cherecheș – loc 4 categorie

Cros – 10.5km:

Alexandra Tucaliuc – loc 1 open, loc 1 categorie – logic 😉

Cosmin Contofan – loc 3 general, loc 1 categorie

Razvan Birsanu – loc 3 categorie

Carmen Gafita – loc 1 categorie

Mariana Neamtu – loc 1 categorie

Ovidiu Gavrilovici – loc 1 categorie

Iulian Ghinda – loc 4 categorie

Romică Radu – loc 2 categorie

Cross – 4km:

Andreea Mărgărint – loc 1 Open

Alin Pintili – loc 1 Open

Felicitări tuturor celor care au susținut și au fost alături de Mârzești Trail Run.

Cu drag și recunoștință,

🏆🏃‍♂️🏃‍♀️

Leave a Reply