Membri

După înregistrare & conectare ca membru, în această secțiune veți găsi informații despre beneficiile actuale ale membrilor ACS AtletIS.

Există mai multe motive pentru a deveni membru sportiv ACS AtletIS, iar aceste motive pot varia în funcție de interesele și obiectivele individuale ale fiecărei persoane. Iată câteva motive comune:

  1. Activitate fizică și sănătate: Participarea la activități sportive este o modalitate excelentă de a menține o stare bună de sănătate fizică și mentală. Exercițiile regulate pot contribui la reducerea riscului de boli cronice, îmbunătățirea stării de spirit și creșterea nivelului de energie.

  2. Sociabilitate și prietenii: Oferm o oportunitate minunată de a cunoaște oameni noi și de a dezvolta prietenii. Participarea la activități comune și la competiții sportive poate crea legături puternice între membrii clubului.

  3. Motivație și disciplină: Cluburile sportive pot oferi o structură și o rutină regulată, ajutându-te să-ți menții motivația și disciplina. Fiind parte a unei echipe sau a unui grup, ai responsabilități față de ceilalți membri, ceea ce poate contribui la creșterea angajamentului tău față de activitatea sportivă.

  4. Îmbunătățirea abilităților sportive: Dacă îți place un anumit sport, un club sportiv amator îți oferă ocazia de a-ți perfecționa abilitățile sub îndrumarea unor antrenori sau a altor membri experimentați. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a progresa și de a-ți atinge obiectivele sportive personale.

  5. Eliberarea stresului: Practicarea unui sport poate fi o modalitate eficientă de a elibera stresul și de a scăpa de presiunile vieții cotidiene. Activitățile fizice declanșează eliberarea de endorfine, ceea ce poate contribui la o stare de bine generală.

  6. Competiție și realizări personale: Dacă îți place să te întreci cu alții sau să-ți depășești propriile limite, participarea la competiții în cadrul clubului sportiv îți oferă oportunități de a testa și dezvolta abilitățile tale. Realizările personale și progresele înregistrate pot oferi o satisfacție imensă.

  7. Sentimentul de apartenență: Fiind membru al unui club sportiv, te poți simți parte a unei comunități cu interese comune. Acest sentiment de apartenență poate aduce o satisfacție profundă și poate îmbogăți viața socială.

  8. Distracție și recreere: Participarea la activități sportive poate fi distractivă și relaxantă. Este o modalitate plăcută de a-ți petrece timpul liber și de a scăpa de monotonia zilnică.

Fiecare persoană are propriile motive pentru a se alătura unui club sportiv amator, iar avantajele pot varia în funcție de preferințele individuale și de tipul de sport practicat.

Devino membru sportiv înregistrându-te ca utilizator pe pagina noastră: înregistrare membru ACS AtletIS.

Prin parteneriatele derulate reușim să oferim o serie de beneficii membrilor noștri. Vom enumera aici o parte dintre acestea, detalii pot fi găsite în secțiunea dedicată membrilor sportivi, accesibilă după conectare:

– reducere la înscrierea la alte concursuri la care suntem parteneri (Triatlon Roua, Semimaraton Iași, Trail la Cabană, Festivalul Sporturilor, Semimaraton Tarcău, Semimaraton Curtea Domnească, Bate Toaca, etc.)

Decathlon: reducere de 10% la toate produsele din magazin sau online sub formă de carduri de cumpărături achiziționate în avans

top4sports: reduceri la toate Produsele de vânzări de echipe (acele produse din cataloagele de vânzări de echipe ale Nike, Adidas, Puma, etc – destinate cluburilor și sportivilor profesioniști), 15% reducere suplimentară la toate produsele de pe site (această reducere se adaugă reducerilor deja existente la orice produs din magazinele noastre electronice), site-uri:

goldnutrition, reducere 25% la toate cumpărăturile online

Dacă nu te-am convins, te așteptăm la frecventele noastre alergări pentru a discuta mai multe.