Legendele Nemirei 2023

Membrii AtletIS au avut un weekend LEGENDAR pe potecile Munților Nemirei.

LE-au ieșit de minune alergările!

GENial de organizați cu transportul și cazarea!

DARnici cu premiile dulci obținute!

Weekendul acesta a avut loc a VI-a ediție a concursului Legendele Nemirei, un concurs cu poteci pitorești, miros dulce de brad, un concurs la care membrii AtletIS și-au bătut recorduri, au “rupt blesteme”, s-au distrat, au urcat ( și încă cum) și au alergat (mai ales la vale!)

Concursul a avut două probe, o proba de cros cu o distanță de 14km și 700m diferență de nivel și o proba de semimaraton cu o distanță de 25 km și 1000m diferență de nivel.

Cei rapizi și determinați au participat la cross și au obținut următoarele rezultate:

Ioana Catalina – loc 2 la categorie – “2 categorie. Atât am reușit azi.. Pantele m-au doborât… Experienta.. Data viitoare!”

Carmen Croitoru – loc 3 categorie – “Am plecat spre Legendele Nemirei fără prea mari așteptări din cauza unei întinderi musculare care mă deranjează de o lună, dar am reușit să duc cursa la capăt și surprinzător, să prind și podium. Mulțumesc AtleIS!

Nagual Run – loc 4 categorie – “Un loc 4 la categorie , muncit din plin ( anul trecut cu acest timp ocupam locul 1 la categorie ). Mulțumesc tuturor pentru gândul cel bun și continui antrenamentele alături de voi pentru performanță ! Mulțumesc mult AtletIS! PÂNĂ LA CAPĂT!”

Cei dornici să admire peisajele superbe mai pe îndelete, au ales proba de semimaraton și au obținut următoarele rezultate:

Oana Alexandra – loc 3 open feminin – “Am rupt blestemul locului 4 open”

Rica Grigoras – loc 1 categorie

Nadia Vasilache – loc 4 categorie

Romeo David – loc 3 categorie

Felicitări tuturor!

Leave a Reply