Campionatul Național de Probe Combinate U16

Pe 2 martie, la București, a avut loc Campionatul Național de Probe Combinate, unde atleta Mara Ursanu (dublă legitimare cu CS Politehnica Iași) a luat startul la categoria U16.

Plină de ambiție și determinare, Mara a pornit la drum pentru al doilea an consecutiv la această competiție și încă de la început și-a asumat provocarea de a se întrece cu unele dintre cele mai bune atlete ale tării în cinci probe distincte, desfășurate pe parcursul unei singure zile. La fiecare dintre acestea, Mara a demonstrat de ce este capabilă atât pe plan fizic, cât și pe plan mental. În ciuda oboselii și a provocărilor întâmpinate, a reușit să acumuleze un impresionant total de 3205 puncte, care au plasat-o pe locul al doilea, obținând titlul de vicecampioană națională.

Întreaga competiție a fost presărată cu un duel intens între Mara și atleta clasată pe prima poziție. Din cele cinci probe, Mara a ieșit învingătoare în trei dintre ele – 60 m garduri, săritura în lungime și săritura în înălțime. Cu toate acestea, la probele de aruncarea greutății și 800 m, adversara sa a reușit să recupereze diferența și să se impună.

Cu toate că ziua a fost lungă și grea, Mara și-a păstrat determinarea pe tot parcursul ei și a dat dovadă de multă tărie, menținându-și forma de la prima oră a dimineții până seara. Medalia de argint a fost o recompensă binemeritată pentru efortul și devotamentul ei. Această medalie nu numai că a confirmat talentul Marei și dedicarea față de atletism, dar a și subliniat cât de specială este această competiție. Așa cum a declarat anul trecut, Campionatul Național de Probe Combinate este preferatul său.

Felicitări, Mara!

Mulțumim OceanoBe Technology!

Leave a Reply