Campionatul Național de Sală – Copii – etapa de zonă

18 copii ai clubului nostru au luat cu asalt Campionatul Național de Copii – etapa de zonă, desfășurat la Bacău pe 11-12 martie. Aceștia și-au testat performanțele în urmă cu o lună în cadrul etapei județene a Campionatului Național, urmând ca în acest weekend să arate cât de frumos au evoluat în această perioadă, cât de mult au muncit la antrenamente și cât își doresc să fie cei mai buni.

Astfel, Antonia, Natalia, Iustin, Radu, Ilinca, Maia P., Maya B., Maria, Teea, Ștefan F., Alesia, Ioana, Victoria(CS Politehnica Iași), Teofana, Cătălina, Ștefan P, Aaron(CS Politehnica Iași) și Nicolas(CS Politehnica Iași) au adunat în tolba lor 23 de medalii (8 de aur, 8 de argint și 7 de bronz) pe parcursul celor două zile competiționale, petrecute în sală de dimineață până seara. Aceștia au participat la probe precum 50m, 50m garduri, 60m, 60m garduri, 200m, 800m, săritura în lungime și săritura în înălțime, fiecare la categoria sa de vârstă, unde au avut parte de starturi reușite.

Mulțumim, copii! Ați fost din nou la înălțime!

Mulțumim OceanoBe Technology!

PS. Cu ocazia acestei competiții, am sărbătorit și ziua Teei, după un frumos cadou de ziua sa ( aur la 50m garduri). La mulți ani, Teea!

Leave a Reply