AtletIS Junior la European Kids Athletics Games 2023

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii doi ani, la început de septembrie, în loc să ne gândim la noul an școlar, ne păstrăm toate gândurile și emoțiile pozitive pentru competiția internațională „European Kids Athletics Games” din Brno, Cehia, unde prezența ne-a fost nelipsită pentru a treia toamnă consecutivă.

Totul a început cu o săptămână înainte de deplasarea în Cehia, când am avut șansa să putem urmări de la fața locului, la Budapesta, un Campionat Mondial organizat excepțional, la doi pași de noi, pe un stadion cu 35000 de locuri, arhiplin, într-un oraș cu baze sportive aproape în fiecare cartier, cu stadion, sală și bazin de înot. A fost o lecție de educație, implicare și determinare.

După care, a urmat participarea la „European Kids Athletics Games”, o altă experiență deosebită, o competiție la care au concurat peste 2200 de copii din 17 țări. Competiția s-a desfășurat pe durata a trei zile, pe baza sportivă a Universității Tehnice (cu două stadioane cu pistă sintetică), s-au întrecut 5 recorduri naționale și 9 recorduri ale competiției.

Astfel, în ultimele două săptămâni, pur și simplu am privit, am admirat, am concurat și am respirat atletism.

Cu siguranță, toți copiii care s-au bucurat de aceste experiențe, vor rămâne cu amintirea numărului mare de competitori, a tribunelor pline, a bazelor sportive dotate cu tot ce este necesar pentru a practica oricare din probele atletice.

Suntem mândri de ei și suntem siguri că pe viitor vor fi la fel de motivați, de conștiincioși și de serioși ca până acum.

Felicitări, Maria, Maia P., Maya B., Teea, Ștefan F., Ioana, Alesia, Victoria, Teofana, Cătălina, Ștefan P., Aaron, Nicolas, Patric, Roberta și Mara!

Mulțumim și felicităm toți copiii implicați și părinții acestora, care au încredere în ei și îi susțin pe tot parcursul procesului lor de creștere și dezvoltare armonioasă!

Mulțumim OceanoBe Technology!

Leave a Reply