Susține performanța cu 3.5% din impozitul reținut


Publicat miercuri 10.03.2021


Sportul înseamnă viață!


Redirecționarea a 3.5% din impozitul pentru anul precedent poate contribui la buna desfășurare a activităților și proiectelor noastre.

Pentru anul 2021 ne propunem creșterea numărului de copii din grupele AtletIS Junior, unde la începutul anului avem în jur de 60 de copii, majoritatea legitimați la Federația Română de Atletism (FRA). Pe lângă creșterea numărului, facem tot posibilul să creștem și calitatea antrenamentelor și totodată performanțele sportive ale copiilor (ultimile rezultate). 

În ce privește membrii adulți, dacă la începutul anului numărăm aproximativ 80 de membri, suntem siguri că vom dubla numărul acestora până la sfârșitul anului. Dintre membrii adulți, o mică parte sunt doar susținători, majoritatea sunt alergători, iar 11 sunt sportivi legitimati FRA, mare parte dintre ei fiind campioni naționali la ultimile campionate (ultimile rezultate).

Suntem implicați în multe proiecte la nivelul comunității (http://www.acsatletis.ro/news-detail.php?post_id=53), pentru 2021 având cel puțin la fel de multe proiecte în plan. Cel mai interesant proiect al nostru (http://runfast.acsatletis.ro/) se conturează încet încep și pentru anul curent, chiar dacă normalitatea actuală impune condiții noi și deosebite privind organizarea evenimentelor publice.

Toate aceste lucruri nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul comunității, iar pentru viitorul apropiat avem nevoie în continuare de acest sprijin.


Poți susține toate aceste proiecte și activități, poți susține sportul de performanță al copiilor prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2020 completând formularul:

Declaratia 230


Îți mulțumim că susții alături de ACS AtletIS sportul de performanță în rândul copiilor.


Alergăm! Zâmbim! Repetăm!

ACS Atletis,

2021