Directioneaza pana la 3.5% catre ACS AtletIS


Publicat vineri 24.01.2020


Declaratia 230

Pentru a susține sportivii dar și alte proiecte ale Asociației redirecţionează până la 3,5 % din IMPOZIT către A.C.S. ATLETIS IAȘI

Puteti alege Asociatia noastra pentru care sa directionati pana la 3,5% din impozitul dumneavoastra, asigurand astfel conditii mai bune de practicare a sportului pentru dumneavoastra sau copiii dumneavoastra .

Prin intermediul declaratiei 230 din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona pana la 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală doreşte (club, asociaţie, fundaţie etc.). Practic în acest fel dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuit o parte din impozitul dvs. pe venit.

Practicarea sportului este un lucru esential pentru societate. Are doua consecinte importante: dezvolta armonios corpul si spiritul uman si face ca preocuparile si valorile fiecaruia sa fie directionate in sensuri benefice.

Atasat aveti acest formular completat cu datele asociației.
Completati formularul potrivit cu datele dumneavoastra si semnati (sectiunea contribuabil).

Formularul trebuie sa ajunga la Directia Finantelor Publice din localitatea de domiciliu (unde sunteti inregistrat cu veniturile). Poate fi depus personal sau prin posta (recomandata). Mai mult, A.C.S. ATLETIS IAȘI vine in sprijinul celor care vor sa ne ajute prin completarea formularelor: putem sa venim noi sa le luam si sa le depunem in locul dumneavoastra, tocmai ca sa va fie cat mai simplu. Pentru asta trebuie doar sa ne contactati.

Cu drag,

ACS AtletIS - 0741302879